Bvba Noens gebroeders - aanleg opritten, parkings en terrassen

Bvba Noens gebroeders

Molendijk 48

9552 Herzele ( Borsbeke)

Tel 053/62.71.07 

Fax 053/63.25.75

.

Lees hier over onze

"Bestrating Garantie"

Aanleg van terrassen

Het terras vormt een onontbeerlijke verbinding tussen de woning en de tuin. Een terras behoort niet helemaal tot het huis maar is ook niet echt een stuk van de tuin. Het moet beiden op een vlotte en natuurlijke manier verbinden.

Vanaf de warme lentedagen is het terras de gewaardeerde uitbreiding van het salon of de eetkamer. Daarom worden terrassen ook steeds mooier met comfortabele tuinmeubelen, geurende bloemen en een zonneluifel die een oase van rust kunnen zijn. 

 De tuin is een bezit om te koesteren. De inrichting en de vormgeving van de tuin is heel persoonlijk. Het is net als het interieur een weerspiegeling van de smaak en de voorkeuren van de huiseigenaar. 
Anders dan het pad een passant is, nodigt het terras ons verblijf in de tuin te verlengen, op een rustbank, teruggetrokken in de schaduw, of open en uitbundig voor barbecue of eetfestijn, aan of boven het water, een plaats om te zonnen, hangmat, tuinmeubelen,... Kortom, genieten.
   
Voor de inrichting, de aankleding en het ontwerp terras of oprijlaan kunt U bij ons steeds rekenen op degelijk advies. Als materialen gebruiken we terrastegels, klinkers, mozaïekjes, platinen, banqkirai. 
   
Paden zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom goed om eerst stil te staan bij de volgende vragen. Waarvoor is het pad bedoeld? Wordt het vaak belopen of moet het vooral de lijnwerking in de tuin ondersteunen?  

 Voor vaak belopen paden, terrassen en het pad naar de fietsenberging kan je beter voor gesloten bestrating kiezen. Een veel belopen pad moet ook voldoende breed en goed begaanbaar zijn.     

Paden die minder belopen worden kunnen bestaan uit stapstenen van flagstones, grind en gemaaide banen in een bloemenweide. Voor een paadje naar de composthoop achterin de tuin kan je bijvoorbeeld boomschors gebruiken.