Bvba Noens gebroeders - aanleg opritten, parkings en terrassen

Bvba Noens gebroeders

Molendijk 48

9552 Herzele ( Borsbeke)

Tel 053/62.71.07 

Fax 053/63.25.75

.

Lees hier over onze

"Bestrating Garantie"

Aanleg van trappen

Paden, treden en trappen leggen de structuur van de tuin vast, leiden ons door de tuin, tonen van de eerste stap af het eigen karakter van de tuin. Paden, terrassen en opritten hoeven niet steeds symmetrisch of rechtlijnig te zijn.  
Met diverse materialen kunt u treden en niveauverschillen maken of soorten mengen voor een subtiel kleurenspel. Jarenlang heeft de houten biels het aanzicht van veel tuinen bepaald. Tegenwoordig worden ze minder en minder gebruikt en kiest men voor bielzen in sierbeton omwille van de vele voordelen. Ook natuursteen kan gebruikt worden om jou en je tuin naar een hoger niveau te brengen. 
Deze betonbielzen of natuursteen moeten immers niet jaarlijks behandeld worden, zijn gemakkelijk te hanteren en gaan niet rotten. Bovendien zijn ze niet glad bij regenweer.

Wij bekijken met grote zorg het niveauverschil en aan de hand daarvan maken wij voor U een perfect en makkelijk gaanbare trap. 
Maar ook andere materialen zoals klinkers, kasseien, borduren, trapblokken,... . Allen kunnen ze dienen voor het scheppen van niveauverschillen in uw tuin. Bvba Noens gebroeders beschikt over vele referenties hieromtrent. 

View the embedded image gallery online at:
https://noensgebroeders.be/aanleg-trappen#sigProIde6199f0343