Bvba Noens gebroeders - aanleg opritten, parkings en terrassen

Bvba Noens gebroeders

Molendijk 48

9552 Herzele ( Borsbeke)

Tel 053/62.71.07 

Fax 053/63.25.75

.

Lees hier over onze

"Bestrating Garantie"

Bestrating

Iedere klant die plannen heeft om zijn terras of oprit te vernieuwen of nieuw aan te leggen kan bij ons terecht om ieder project volledig naar hun wensen te laten uitvoeren. Op aanvraag kunnen wij u meerdere adressen geven om afgewerkte werken te gaan bekijken.

Wij hebben ervaring met allerhande materialen van zowel betonklinkers, betegeling, kasseien, platines, arduin, marmer, graniet, dolomiet, gebakken kleiklinkers, ... . 

Voor het ontwerp en motief van uw oprit kan gewerkt worden via een plan van een tuinarchitect, uw eigen ontwerp of via een voorstel van ons.

Afsluitingen in hout, beton of natuursteen volgens Uw keuze worden door ons uitgevoerd.   

Bij ons kan geopteerd worden om zelf actief bij het project mee te helpen en zo wat geld uit te sparen. De klant kan ook zelf zijn materiaal aanleveren voor verwerking door ons. 

U kent dat wel, de verhalen over opritten, dat er spoorvorming komt. Dat stenen los komen te liggen en dat regenwater haar eigen vast plekje krijgt bij u op de oprit.  Om dit risico tegen te gaan is er onze "Bestrating Garantie", garantie die u krijgt als de bestrating is opgeleverd door bvba Noens.