Bvba Noens gebroeders - aanleg opritten, parkings en terrassen

Bvba Noens gebroeders

Molendijk 48

9552 Herzele ( Borsbeke)

Tel 053/62.71.07 

Fax 053/63.25.75

.

Lees hier over onze

"Bestrating Garantie"

Het bedrijf

Bvba Noens gebroeders is gespecialiseerd in de aanleg van parkings, opritten, terrassen, grond- en afbraakwerken. Het bedrijf is opgericht in 1969 door drie broers en later door Marcel Noens overgenomen in 1990. En nu in 2014 voegt, laatst genoemd, zijn zoon zich ook in de firma na meer dan 5 jaar actief mee te werken. Dit is alreeds de derde generatie.

Bij de uitvoering van de werken is de zaakvoerder, Marcel Noens en/of zijn zoon steeds aanwezig. Samen met zijn ploeg staan ze garant voor een perfecte uitvoering van alle werken.

Voor de aanleg van opritten en parkings kan gekozen worden uit een groot gamma van kwaliteitsproducten. Een gedeelte van dit gamma producten kan bezichtigd worden in onze zaak te Borsbeke en dit na afspraak. Niettegenstaande kan de klant steeds opteren zelf materiaal ter beschikking van ons te stellen.

Een goedetuinbestrating is voor het leven! Daarom kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Een unieke tuinbestrating begint bij Bvba Noens gebroeders. Op een professionele manier geven wij u advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuze. Bij een bestrating opgeleverd door Bvba Noens gebroeders krijgt U steeds een garantie op spoorvorming en loskomende stenen.

Bvba Noens beschikt over honderden afgewerkte bestratingen verspreid over geheel Vlaanderen, waarvan U er via fotomateriaal een aantal aantreft op onze website.